Financiële

administratie

Het bijhouden van een administratie hoeft niet ingewikkeld te zijn en mag ook geen overmatige tijd in beslag nemen. Dit lijkt ons vanzelfsprekend, aangezien ondernemers hun tijd vaak effectiever kunnen besteden aan de groei van hun bedrijf. Toch is het voeren van een "adequate" administratie een vereiste. Gelukkig kunnen we je hierbij op verschillende manieren ontzorgen.


(TIJDELIJK) VERZORGING VAN DE VOLLEDIGE ADMISTRATIE

In het uiterste geval boeken wij de volledige administratie voor u. Wij doen dit afhankelijk van jouw wensen eens per maand of kwartaal; bij ons op kantoor of bij u op het bedrijf.


Heeft u tijdelijk behoefte aan administratieve ondersteuning door bijvoorbeeld langdurige ziekte of verlof? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze experts zijn zeer bekwaam in het voeren van jouw administratie en hebben ervaring met bijna elk modern financieel pakket.Als u zelf de financiële administratie voert, staan wij graag voor u klaar om te helpen. Door slim na te denken over de inrichting van uw administratie zijn er namelijk efficiëntievoordelen te behalen en kan dubbel werk worden voorkomen. Denk hierbij aan het automatisch aanmaken van betalingsopdrachten, het inlezen van bankafschriften, verkoopfacturen en kassa-administraties. Dit is slechts een indicatie van de mogelijkheden, want er zijn nog veel meer opties bespreekbaar. Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken welke investeringen in uw administratie u aanzienlijke tijdsbesparingen kunnen opleveren.


Heeft u uw administratie al zo efficiënt mogelijk ingericht? Dan is het prettig om te weten dat u gedurende het boekjaar op de goede weg bent. Ook hierbij staan wij graag voor u klaar. Veel van onze klanten maken eens per kwartaal een afspraak voor een dag(deel) om de administratie te beoordelen en de puntjes op de i te zetten. Zo voorkomt u verrassingen na afloop van het boekjaar. Met onze online dienstverlening kunnen wij u zelfs op afstand ondersteunen terwijl u zelf met de administratie aan de slag bent.


Heeft u tijdelijk behoefte aan administratieve ondersteuning door bijvoorbeeld langdurige ziekte of verlof? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze experts zijn zeer bekwaam in het voeren van jouw administratie en hebben ervaring met bijna elk modern financieel pakket.