Accountancy

GRIP OP UW ORGANISATIE

Als ondernemer heeft u grip op wat er binnen uw onderneming gebeurt. U weet welke omzet u realiseert en houdt de kosten goed in de gaten. U let er op dat debiteuren op tijd betalen en zorgt voor het tijdig betalen van leveranciers en de Belastingdienst. Uiteindelijk moeten al deze acties leiden tot belastingheffing over het behaalde jaarresultaat. Of dit nu in de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting is, dat maakt niet uit. De basis hiervoor is de jaarrekening.


Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van uw financieën. Wij richten ons voornamelijk op mkb-bedrijven en hun DGA. Het opstellen van de jaarrekening en andere rapportages is daarbij pas het begin. Wij adviseren u op allerlei gebieden. Wij fungeren als klankbord en coachen u bij de ontwikkeling van uw onderneming. 


Daarnaast is de jaarrekening in veel gevallen ook een verantwoordingstuk richting een financier en dient u de jaarrekening van de besloten vennootschap (in beperkte vorm) ook bij het Handelsregister te deponeren. Het is dan ook belangrijk dat dit met zorg gebeurt en de jaarrekening kwalitatief goed is. Wij doen dit graag voor u.