Pakketten

Pakketten


Bij Van Beelen MKB Accountancy & Advies staan we paraat om u, als gedreven ondernemer, te begeleiden tijdens de cruciale start- en groeifase van uw bedrijf. Onze deskundige specialisten zetten zich vol passie in om u te ondersteunen op administratief gebied, uw online boekhouding vakkundig in te richten, u een spoedcursus boekhouden te bieden en u waardevol advies te geven dat het verschil maakt.


Met behulp van het Snelstart of ander eventueel beter bij uw onderneming passend pakket en ons portal, kunt u altijd en overal uw boekhouding raadplegen, zelfs wanneer u onderweg bent met uw smartphone of tablet. Hierdoor behoudt u volledige controle en bent u altijd op de hoogte van de financiële stand van zaken.


Ontdek onze uitgebreide financiële dienstverlening die is onderverdeeld in vier aantrekkelijke pakketten, elk voor een vast bedrag per maand. Wij begrijpen dat elke ondernemer uniek is en daarom hebben we deze pakketten samengesteld, speciaal op maat gemaakt voor ambitieuze starters zoals uzelf. Het enige wat we van u vragen, is dat u alle benodigde documenten digitaal aanlevert. Zo maken we het u zo gemakkelijk mogelijk.


Pakket 1: Uitblinken als zelfstandig ondernemer

U verzorgt zelf uw boekhouding, terwijl wij een kritisch oog werpen en de aangifte omzetbelasting voor u regelen.
Vanaf € 90,- per maand.


Pakket 2: Samen groeien als zelfstandig ondernemer

Wij nemen de volledige boekhouding uit handen, terwijl u op ieder moment kan meekijken en de controle behoudt.
Vanaf € 130,- per maand.


Pakket 3: Succesvol als BV-houder

U verzorgt zelf uw boekhouding, terwijl wij deze zorgvuldig controleren en de aangifte omzetbelasting voor u verzorgen.
Vanaf € 170,- per maand.


Pakket 4: Excelleren als BV-houder

Wij verzorgen uw complete boekhouding, terwijl u altijd en overal met ons meekijkt en de controle behoudt.
Vanaf € 200,- per maand.


Bent u klaar voor een nieuwe dimensie van financiële ondersteuning? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek dat uw bedrijf naar ongekende hoogten kan brengen. We staan te popelen om met u te bespreken hoe we uw ambities kunnen verwezenlijken en u optimaal kunnen ondersteunen op uw weg naar succes.